fbpx

5 Χρόνια Εγγύηση

5 years guarantie
 
 
 
 
Στην DRYTECH HELLAS πιστεύουμε σε ένα συνολικό πλαίσιο ποιότητας, το οποίο βασίζεται τόσο στα εταιρικά μας χαρακτηριστικά, όσο και στην επιλογή υψηλού επιπεδου ποιότητας της πρώτης ύλης και τον εξαρτημάτων.
Σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία, τη σύγχρονη πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής, σύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας αλουμινίου, πορεία συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης λειτουργικών στοιχείων καθώς και του αισθητικού αποτελέσματος εξασφαλίζουμε στα προϊόντα μας να συνοδεύονται με  Γραπτή Εγγύηση Ποιότητας & Καλής Λειτουργίας.
 
 
 
 
 
 
 
  • Για να μπορέσει η εταιρία  να εγγυηθεί τις ιδιότητες των κουφωμάτων και την καλή λειτουργία αυτών,  έχει τις κατάλληλες υποδομές, τον κατάλληλο εξοπλισμό και εφαρμόζει Σύστημα Ελέγχου της Παραγωγής FPC (FACTORY PRODUCTION CONTROL) όπως αυτό απαιτείται από τη σήμανση CE. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν συμφωνηθεί με τον πελάτη. Η πιστοποίηση της εταιρίας αποτελεί ένα πλεονέκτημα και μία περαιτέρω εγγύηση για τον πελάτη στην ορθή ολοκλήρωση ενός έργου. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να εξετάζει προσεκτικά την ύπαρξη πιστοποιητικών της εταιρίας και σε κάθε περίπτωση να απαιτεί τις προσυμφωνημένες ιδιότητες.
  • Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία όλα τα συστήματα αλυμινίου και αυτοματισμού της εταιρίας μας συνοδεύονται από εγγύηση διάρκειας 5 ετών. Τα αντικουνουπικά συστήματα της εταιρίας μας συνοδεύονται από εγγύηση διάρκειας 2 ετών  Η εγγύηση οφείλεται να δίδεται γραπτώς και ποτέ προφορικώς. Επιπροσθέτως, η νομοθεσία για τη σήμανση CE επιβάλει τα κουφώματα να συνοδεύονται από οδηγίες καλής λειτουργίας και συντήρησης.
  • Η εγγύηση περιλαμβάνει και την εγκατάσταση των κουφωμάτων αλουμινίου ώστε ο καταναλωτής να διασφαλίζεται πλήρως για την ποιότητα και τη λειτουργικότητα του τελικού προϊόντος. Εάν για κάποια τμήματα του κουφώματος ισχύουν ιδιαίτερες εγγυήσεις (π.χ. τα μοτέρ των ρολών), αυτές  αναφέρονται με σαφήνεια.
  • Ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα παροχής service μετά την ολοκλήρωση του έργου και το πέρας της εγγύησης.
  • Για την σωστή συντήρηση των κατασκευών αλλά και το καθαρισμό τους δίνονται γραπτές οδηγίες ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη διάρκεια ζωής των κουφωμάτων. Συστήνεται να συμφωνείται ένα συμβόλαιο συντήρησης μεταξύ αγοραστή και κατασκευαστή κουφωμάτων, το οποίο θα περιλαμβάνει τον έλεγχο και τη συντήρηση των κουφωμάτων, με απώτερο στόχο την εξαιρετική λειτουργία των προϊόντων σε βάθος χρόνου.
  • Η σωστή συντήρηση των κουφωμάτων σημαίνει αντοχή στο χρόνο. Ο αγοραστής των κουφωμάτων θα πρέπει να προβαίνει σε έλεγχο και καθαρισμό των κουφωμάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα (τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο) σύμφωνα με τις οδηγίες που θα λάβει από την εταιρία. Υπάρχουν και ενέργειες (π.χ. ρύθμιση και λίπανση σε μεντεσέδες και διάφορους μηχανισμούς, ρύθμιση και πιθανή αλλαγή στα ράουλα συρομένων κ.α.), τις οποίες ο αγοραστής δεν είναι εύκολο να τις κάνει μόνος του και θα πρέπει να έρθει σε επαφή με την εταιρία για να αναλάβει τη διεκπεραίωση αυτών. Ο καθαρισμός και η σωστή συντήρηση θα αυξήσει σημαντικά το χρόνο ζωής των κουφωμάτων.

Ο αγοραστής των κουφωμάτων οφείλει να προσέξει τα παρακάτω γενικά σημεία:

  1. Θα πρέπει να γίνεται τακτικός καθαρισμός των κουφωμάτων. Στον καθαρισμό δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται υλικά που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και να βλάψουν τη λειτουργία και την εμφάνιση του κουφώματος. Εάν το σπίτι βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, ή σε βιομηχανική περιοχή, θα χρειαστεί συχνότερος καθαρισμός.
  2. Δεν θα πρέπει να κολλάμε οτιδήποτε πάνω στην επιφάνεια του κουφώματος, ενώ πάντα να απομακρύνονται άλλα οικοδομικά υλικά (στόκος, ασβέστης, σιλικόνη κλπ) από τα κουφώματα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη  προστασία της βαφής και της επιφάνειας του κουφώματος.
  3. Στα κουφώματα θα πρέπει να απομακρύνονται τυχόν βρωμιές και σκουπίδια που συγκεντρώνονται στους οδηγούς ή στις οπές απορροής υδάτων.
  4. Τα κουφώματα θα πρέπει να λειτουργούν σωστά (τρόπος ανοίγματος – κλεισίματος) σύμφωνα και με τις υποδείξεις του κατασκευαστή. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίδεται στα κουφώματα με μηχανισμούς ανάκλισης στα  οποία αρκετές φορές παρατηρείται μπλοκάρισμα λόγω κακού χειρισμού.

 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣ

 

Η επέκταση εγγύησης στα 10 χρόνια αφορά μια ολοκληρωμένη αντικατάσταση κουφωμάτων ή νέα οικοδομή στο οποίο παρέχει:
 
Α. Service Pack
Το service περιλαμβάνει :
Λίπανση στα μηχανικά μέρη όπως και την ρύθμιση τους.......................................................................................στο πρώτο και στο τρίτο service.
 
Αντικατάσταση σε Βουρτσάκια, ροδάκια, ράουλα, κλειδαριές και χερούλια σε συρόμενα κουφώματα.
Αντικατάσταση σε Λάστιχα τσιμούχες, σύστηματα μηχανισμού σε ανοιγόμενα κουφώματα.
                                                                                                                                              ........................................στο δεύτερο και στο τέταρο service. 
 
Συντηρώντας τα κουφώματα σας με το πρόγραμμα service pack επιτυγχάνεται επέκταση εγγύησης καλής λειτουργίας από 5 σε 10 έτη και με αυτό τον τρόπο κοιμάστε ξένοιαστα και η εταιρεία μας μεριμνά για τα κουφώματα σας.
 
Β. Τεχνική υποστήριξη
πχ, αλλαγή ρυθμίσεων σε όλα τα συστήματα SOMFY και στους μηχανισμούς G-U.
 
Γ. Εγγυήση 10 χρόνια
σε όλα τα υλικά όπως κράμα αλουμινίου, μηχανισμοί G-U , γυαλιά GUARDIAN,  και μοτέρ SOMFY.